0702 56 50 00
Just nu GRATIS tandblekningspenna på köpet värde 295:-

Hur fungerar det?

Hur fungerar det?

SimpleSmiles EU-godkända produkter följer det nya EU-direktivet, därför är de fria från skadliga peroxider som kan ge ilningar och andra obehagliga biverkningar. En behandling tar endast 15 minuter och du upprepar behandlingen tills du har fått den vithet du önskar. Den peroxidfria gelen innehåller natriumbikarbonat samt andra aktiva ingredienser som snabbt penetrerar emaljen och bleker tänderna från insidan och ut. Blekprocessen sker helt naturligt genom att syre frigörs inne i dentinen som då verkar blekande. Våra tandblekningsprodukter används även av en del tandläkare då dom vet att blekgelén är effektiv men samtidigt helt fri från biverkningar vilket gör deras patienter extra nöjda. Nu kan du enkelt och snabbt få ditt drömleende – snabbt, enkelt men framför allt säkert!

Instruktioner

  • Borsta tänderna lätt utan tandkräm före varje behandling.
  • Skruva lätt på pennans baksida för att pressa ut tandblekningsgelén. Pensla ett tunt lager av gelén på de tänder du vill bleka. Var noga och pensla även mellan tänderna. Vi rekommenderar att du bleker en tandrad åt gången.
  • Låt gelén torka i 3 minuter. Undvik att läpparna kommer i kontakt med tänderna under dessa 3 minuter då gelén kan gnidas av.
  • När gelén torkat verkar den under dagen, och försvinner efter hand.

För ett lyckat resultat

Antal behandlingar som krävs innan önskat resultat uppnås är individuellt. Resultatet varierar beroende på tändernas missfärgning samt genetiska förutsättningar. Observera att skalfasader, lagningar och andra tandarbeten inte kommer att blekas. Upprepa behandlingen tills önskat resultat är uppnått. Vi rekommenderar att hela behandlingen slutförs.

Så här enkelt är det att bleka tänderna med SimpleSmile

1

För att forma munskenan skall du doppa den i varmt vatten(80°) i 2-3 sekunder, till den blir mjuk och formbar.

Skaka av vattnet och stoppa sedan in skenan i munnen (du kommer inte att bränna dig). Använd fingrarna och tungan för att forma skenan efter dina tänder, sug samtidigt ut luften. Skölj den sedan i kallt vatten. Om du inte blir nöjd så upprepas proceduren med samma skena.

Klipp av flärpen på skenorna.

2

Borsta tänderna lätt utan tandkräm.

3

Applicera en tunn sträng gel i munskenan, från kant till kant. Placera därefter skenan på den tandrad du önskar att bleka. Det är möjligt att bleka båda tandraderna samtidigt.

4

Låt verka i 15 min.

5

Spotta ut och skölj sedan munnen med vatten, borsta dina tänder lätt utan tandkräm

6

Upprepa behandlingen en gång per dag i 10 dagar eller tills du är nöjd med resultatet. Produkten kan användas upp till 20 dagar under en tremånadersperiod. Lägg inte för tjockt med gel i munskenan, cirka 0,5 ml per behandling räcker. Då räcker det till ca 10 behandlingar.