0702 56 50 00

Klassiskt Startkit

Simplesmile® Start Kit ger en 100% peroxidfri tandblekning, helt utan ilningar eller andra biverkningar i tänder och tandkött. Tandblekningsgelen i startkitet bygger på en teknologi med en aktiv blekande ingrediens – 32% bikarbonat som tillsammans med de rengörande substanserna lyfter bort missfärgningar och ger en vitare tandyta. De medföljande munskenorna anpassas efter respektive tandrad och ger en optimal kontakt mellan tandgelen och tandytan för bästa effekt.

Behandlingen tar endast 15 minuter och gelen räcker för ca 10 applikationer. Vi rekommenderar att man fullföljer hela kuren tills gelen är slut och därefter upprepar vid behov exempelvis var tredje månad. Skenorna kan rengöras och sparas till nästa tillfälle.

Förpackningen innehåller tandblekningsgel med fräsch melonsmak i tub (10 ml), 3 st formbara munskenor, en nyansguide samt bruksanvisning.

Simplesmile är säker och väl beprövad produkt som uppfyller samtliga regler och lagar gällande blekningsprodukter.

Tillgängligt: I lager

279,00 kr

Recensioner

Fräsha resultat till ett grymt prisRecenserad av Anna Lorén
Älskar denna tandblekning! Ser resultat nästan direkt och håller i flera månader efteråt! Priset är överkomligt och man får mycket tandblekning för pengarna. Rekommenderas! (Skrevs den 2016-09-23)
Andra gånger gilltRecenserad av Charlotte Shelbourg
Min första tandblekning var faktisk just detta kit för några år sedan, nu blir det en gel refill istället. En tandblekning som ger vita tänder och smakar god mint! (Skrevs den 2016-09-02)
Toppen, men usla skenorRecenserad av Tina
Använde mig av denna blekgel för säkert 3-4år sedan nu, fick väldigt vita och fina tänder och har det fortfarande än idag.
Dock lyckades jag aldrig forma skenorna. Stort minus till dessa! Helt hopplöst.
Jag hade en bettskena till överkäken hemma från tandläkaren som jag använde istället och detta gjorde givetvis att jag inte kunde bleka min nedre tandrad. Så övertänderna är bländande vita och nedre tänderna är gula och fula.
Skulle nu vilja fixa till mina tänder så dom är jämnvita men är fruktansvärt osäker på att lägga pengar på ett sådant kit igen då det inte är säkert att jag lyckas denna gången heller.

Svar från Simplesmile: Hej Tina! Om du vill så hjälper vi dig jätte gärna att forma dina skenor, du kan ringa vår kundtjänst så kan vi ge dig tips. Skulle du mot förmodan misslyckas igen så skickar vi ytterligare skenor till dig på vår bekostnad.
(Skrevs den 2016-02-28)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Klassiskt Startkit